Infopäev: “ Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.”.

Infopäev: “ Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.”.

Koht: Ida-Virumaa Talupidajate Liidu õppeklass (Rakvere tn.27, Jõhvi) 

Toimumisaeg: 8. november 2016  11:00-16:15

Korraldaja: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda

Käesoleva aasta detsembri keskel mahus rakendub täies mahus toidualase teabe esitamise Euroopa Liidu otsekohalduv määrus 1169/2011, sealt tulenevaid nõudeid käsitleme infopäeval. 

PÄEVAKAVA
10:30 – 11:00 Kogunemine, tervituskohv

11:00 – 12:00 Toidutööstuse arengud ja toidutrendid maailmas ja Eestis. Tootearendus. Lektor prof. Raivo Vokk

12:00 – 13:30 Lisaained meie toidus. Lektor Tallinna Tehnikaülikooli Toiduainete Instituudi assistent Erge Tedersoo

13:30 - 14:00 Lõunapaus 

14:00 – 15:30 Kuidas tagada toote märgistuse vastavus toidualase teabe määruse 1169/2011 nõuetele. Lektor Veterinaar- ja Toiduameti jaekaubanduse, mahepõllumajanduse ja mitteloomse toidu büroo peaspetsialist Tiiu Rand

15:30 - 16:15 Praktilised harjutused: toitumisalase teabe arvutamine ja esitamine.  Lektor Evi Randpere Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna juht

16:15  Infopäeva lõpp

 

Infopäeval osalemine on põllumajandustoodete tootmise ja töötlemise, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega tegelevatele isikutele tasuta ja saadav toetus on vähese tähtsusega abi.

Teistele on infopäeva osalustasu on 47 EUR/in. Osalustasule lisandub käibemaks.

 

Registreerumine kuni 01. novembrini 2016 või kuni kohtade täitumiseni. Infopäeval osalemiseks palume kindlasti registreeruda  SIIN

Lisainfo vajadusel ja küsimustel korral võtke palun ühendust: Evi Randpere, EPKK toiduvaldkonna juht,tel: 509 7819, e-post: evi at epkk dot ee

 

Lisainfo ja registreerimine infopäevale: 

Evi Randpere

Toiduvaldkonna juht

Mob: +372 50 97 819

E-mail: evi at epkk dot ee

Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.